| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Sunset_Girl rank 4

Data înscrierii: 28/Ian/2006 Mesaje: 1902 Locație: somewhere watchin' the sunset
|
Trimis: Sâm Mar 25, 2006 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pizza Hut ... Spring Time ... _________________ Cand toata lumea iti da dreptate, ori esti al naibii de destept, ori esti patron  |
|
| Sus |
|
 |
Sunset_Girl rank 4

Data înscrierii: 28/Ian/2006 Mesaje: 1902 Locație: somewhere watchin' the sunset
|
Trimis: Lun Mar 27, 2006 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe aici p unde stau eu...Bucuresti/Militari...exista un restaurant super tare...Cocosu' Rosu...preturi acceptabile...mancare extraordinara...va recomand salata bulgareasca  _________________ Cand toata lumea iti da dreptate, ori esti al naibii de destept, ori esti patron  |
|
| Sus |
|
 |
DeathAngel rank 5

Data înscrierii: 04/Feb/2006 Mesaje: 3154 Locație: Iad
|
Trimis: Lun Mar 27, 2006 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incondeiat  _________________ Omul s-a născut liber și este pretutindeni în lanțuri. - Jean Jacques Rousseau |
|
| Sus |
|
 |
Sunset_Girl rank 4

|
Trimis: Mar Mar 28, 2006 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Plaza Mall/CARNACIORI CU BERE LA ZAMFIR  _________________ Cand toata lumea iti da dreptate, ori esti al naibii de destept, ori esti patron  |
|
| Sus |
|
 |
delia _______

Data înscrierii: 19/Iun/2005 Mesaje: 399 Locație: Pe aici
|
Trimis: Dum Iun 11, 2006 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Edgar Pub (pe Edgar Quinet)...pizza foarte buna _________________ Ma enervez deci exist, exist, deci ii enervez pe altii!! |
|
| Sus |
|
 |
Andrei-Radu Dincă rank 1

Data înscrierii: 23/Dec/2005 Mesaje: 437 Locație: Turnu Măgurele
|
|
| Sus |
|
 |
hypnotika rank 2

Data înscrierii: 04/Feb/2006 Mesaje: 532 Locație: ...behind your eyes, beyond everything you know...
|
Trimis: Mar Iun 27, 2006 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
in C'ta se mananca mult, bine si ieftin la Rustic...
...in Mamaia dak va aventurati mancati cam de peste tot....si de prin buzunare mai ales  _________________ ...it's the funky rythm...and you can't control it... |
|
| Sus |
|
 |
DeathAngel rank 5

Data înscrierii: 04/Feb/2006 Mesaje: 3154 Locație: Iad
|
Trimis: Mie Iun 28, 2006 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu platesc in mamaia deci... nu imi halesc din buzunare... dar o sa incerc si rusticul...sa vedem ce are de zis daca zici tu ca merita incercat o sa incerc si asta Daca nu mor inseamna ca e bine Are aer conditionat ?  _________________ Omul s-a născut liber și este pretutindeni în lanțuri. - Jean Jacques Rousseau |
|
| Sus |
|
 |
Cherry rank 1

Data înscrierii: 26/Feb/2005 Mesaje: 349 Locație: Heartbreak Hotel
|
Trimis: Mie Iun 28, 2006 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tot in cta: mancare incredibil de buna la Casa Sarbului... e bucatarul de la Taverna Sarbului din Sinaia, pt cunoscatori Un pic cam scumpa macarea, dar merita. Sfatul meu e sa nu mancati 2 zile inainte sa mergeti pt ca portiile sunt imense  _________________ "And in case I don't see ya: good afternoon, good evening and good night!"
(Jim Carrey - "Truman Show") |
|
| Sus |
|
 |
geritty rank 1

Data înscrierii: 22/Apr/2006 Mesaje: 477 Locație: Cluj Napoca
|
Trimis: Mie Iun 28, 2006 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
In Cluj-mancare f buna Restaurant Hubertus si nu e chiar asa de scump pe cat se zice-
Mancare buna e si la Bolero- tenta de lounge-interesanta combinatia-dar se p[oate si manca f bine!
Pt cei cu pretentii Lugano-se mananca f bine dar la preturi putin cam mari-ambienta excelenta,servire ireprosabila,mancare de nota 10! _________________ "De mic am fost silit sa imi intrerup educatia ca sa merg la scoala"G.B Shaw |
|
| Sus |
|
 |
Andrei-Radu Dincă rank 1

Data înscrierii: 23/Dec/2005 Mesaje: 437 Locație: Turnu Măgurele
|
|
| Sus |
|
 |
crina_19p rank 5

Data înscrierii: 01/Noi/2005 Mesaje: 2156
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dupa cum zicea mai sus "cineva" nici eu nu platesc in bucuresti, asa ca recomand cu caldura orice loc de mancat, dotat cu scaune, mese, chelneri. |
|
| Sus |
|
 |
|