| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Andrei-Radu Dincă rank 1

Data înscrierii: 23/Dec/2005 Mesaje: 437 Locație: Turnu Măgurele
|
|
| Sus |
|
 |
Cherry rank 1

Data înscrierii: 26/Feb/2005 Mesaje: 349 Locație: Heartbreak Hotel
|
Trimis: Joi Iun 29, 2006 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| crina_19p a scris: | | scary movie 4...complet praf...am rezistat 40 min dar m-a enervat la culme..glume de copii handi plus k ce se anuntza amuzant era distrus complet in clipa urmatoare...pierdere de timp |
eu chiar vreau sa-l vad, mai ales pt faza in care fac misto de tom cruise
Jersey Girl: joaca J.Lo. i rest my case. _________________ "And in case I don't see ya: good afternoon, good evening and good night!"
(Jim Carrey - "Truman Show") |
|
| Sus |
|
 |
remote _______

Data înscrierii: 21/Feb/2004 Mesaje: 2475
|
Trimis: Lun Iul 03, 2006 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Boo! 2005 - un film foarte, foarte prost si foarte, foarte inchis la culoare. Mai bine se numea Boollshit. _________________ After all, isn't the supremacy of the human species over the rest of life on earth the mirror image of the domination of the West over the rest of the world? (J.B.) |
|
| Sus |
|
 |
crina_19p rank 5

Data înscrierii: 01/Noi/2005 Mesaje: 2156
|
Trimis: Dum Iul 09, 2006 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| date movie...nush cum a putut sa placa unora..cica nu l-am inteles eu...totusi... |
|
| Sus |
|
 |
remote _______

Data înscrierii: 21/Feb/2004 Mesaje: 2475
|
Trimis: Dum Iul 09, 2006 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
nici nu ai pierdut nimic, este un film prost.
"comedii" bune am vazut la Todd Solondz, Jim Jarmusch, fratii Coen si la Aki Kaurismaki, in rest, prostioarele care ies de la hollywood sint  _________________ After all, isn't the supremacy of the human species over the rest of life on earth the mirror image of the domination of the West over the rest of the world? (J.B.) |
|
| Sus |
|
 |
vincentvinyl
Data înscrierii: 22/Mai/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Supravietuitorul - esec pe linie, povestea este sub orice critica, Jean Constantin continua cu ale sale glume despre tzigani care inainte mergeau dar acum sunt pur si simplu rasuflate, Nicolaescu cu ultimele puteri se agatza cu dintii de absolut orice rol si cumva cred ca una din masini era chiar el dar bine costumat.
Per total un film prea lung pentru o poveste atat de mica si cumva inspirat din "13 Tzameti" (mult mai bun).
De evitat insa de intrebat cum de o asemenea productie este finantata de CNC iar altele cu un potential mai mare sunt finantate doar din fonduri private. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|