FAQ     Căutare     Membri     Grupuri  AscultaAsculta ProFM - conectati
  Înregistrare     Profil     Mesaje private     Autentificare  
Filme care NU MERITA vazute
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.profm.ro -> Filme
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Andrei-Radu Dincă
rank 1
rank 1

Data înscrierii: 23/Dec/2005
Locație: Turnu Măgurele

MesajTrimis: Dum Iun 25, 2006 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cine naiba se uita pe Acasa TV? La gunoi cu telenovelele!!!
Cherry
rank 1
rank 1

Data înscrierii: 26/Feb/2005
Locație: Heartbreak Hotel

MesajTrimis: Joi Iun 29, 2006 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

crina_19p a scris:
scary movie 4...complet praf...am rezistat 40 min dar m-a enervat la culme..glume de copii handi plus k ce se anuntza amuzant era distrus complet in clipa urmatoare...pierdere de timp

eu chiar vreau sa-l vad, mai ales pt faza in care fac misto de tom cruise Laughing

Jersey Girl: joaca J.Lo. i rest my case.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
remote
_______
_______

Data înscrierii: 21/Feb/2004

MesajTrimis: Lun Iul 03, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boo! 2005 - un film foarte, foarte prost si foarte, foarte inchis la culoare. Mai bine se numea Boollshit.
crina_19p
rank 5
rank 5

Data înscrierii: 01/Noi/2005

MesajTrimis: Dum Iul 09, 2006 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

date movie...nush cum a putut sa placa unora..cica nu l-am inteles eu...totusi...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
remote
_______
_______

Data înscrierii: 21/Feb/2004

MesajTrimis: Dum Iul 09, 2006 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nici nu ai pierdut nimic, este un film prost.
"comedii" bune am vazut la Todd Solondz, Jim Jarmusch, fratii Coen si la Aki Kaurismaki, in rest, prostioarele care ies de la hollywood sint Neutral
vincentvinyl

Data înscrierii: 22/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Supravietuitorul - esec pe linie, povestea este sub orice critica, Jean Constantin continua cu ale sale glume despre tzigani care inainte mergeau dar acum sunt pur si simplu rasuflate, Nicolaescu cu ultimele puteri se agatza cu dintii de absolut orice rol si cumva cred ca una din masini era chiar el dar bine costumat.
Per total un film prea lung pentru o poveste atat de mica si cumva inspirat din "13 Tzameti" (mult mai bun).
De evitat insa de intrebat cum de o asemenea productie este finantata de CNC iar altele cu un potential mai mare sunt finantate doar din fonduri private.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul MSN Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.profm.ro -> Filme Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Pagina 13 din 13

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum